CATALUNYANOTICIES.COM - Logo

El digital de Catalunya!

15/08/2020

::
Catalunya


Nou curs per aprendre a invertir en borsa de Jose Antonio Madrigal en Barcelona

Catalunya  -  12/11/2019  - 

Cal esmentar que el curs és enterament pràctic, totes les teories i mètodes exposats seran provats en viu perquè els assistents puguin veure com funciona la lògica

Parlar del mercat de la borsa és impredictible. Alguns recorren a sistemes informàtics que indiquen quina és la millor inversió i altres, simplement, el deixen a la sort. Però, per als que no confien en màquines i no creuen en supersticions, tenen l'oportunitat de provar el nou curs de José Antonio Madrigal, que es celebrarà a Barcelona.

Es tracta d'un dels inversors més importants en el mercat borsari, que des del 2008 va decidir compartir tots els seus coneixements amb persones interessades en aquesta part de món financer. Des de llavors, ha viatjat pel món fent tallers per mostrar com funciona la seva metodologia.

¿Qui es José Antonio Madrigal?

Aquest professional no només se li reconeix per la seva destacada participació com a inversor en les activitats borsaries, sinó que també ha fet el seu nom com a fundador de Eurekers. Es tracta d'una plataforma que involucra a la major comunitat d'inversors d'Europa i que actualment compta amb 4.000 membres.

Pero Eurekers també ofereix una formació digital en temes borsaris, dels quals participen els seus membres i altres particulars. Recentment, aquesta formació s'ha vist enfortida oferint curs de borsa presencials i les xerrades durant les gires de José Antonio Madrigal.

Ja ha participat en nombroses trobades a Espanya anteriorment, tenint com a focus les principals ciutats de país. Al mes de març del 2019 va visitar la capital Mexicana per donar a conèixer el curs a Llatinoamèrica. Però ara, ha tornat a Europa amb la promesa de fer una nova presentació a Barcelona els propers 14 i 15 de desembre.

¿En què consistirà el curs?

L'exponent s'enfoca en sistemes de protecció i metodologies que permetin al petit inversor assegurar les seves activitats a la borsa. Molts experts han avaluat el curs com una exposició lògica i senzilla, complementada amb l'experiència del presentador, el que es converteix en un veritable vestíbul d'aprenentatge enriquidor.

Per certificar l'efectivitat de la mateixa ha estat premiat amb el reconeixement IAIR per l'Excel·lència Internacional a la Gestió de Riscos de Hedge Funds a la borsa de Milà. Fins i tot, els seus alumnes ho han qualificat com una experiència de gran profit per generar guanys personals, alguns d'ells fins i tot ja estan guanyant diners amb les seves inversions.

Des de l'inici de l'exposició, els participants tindran l'oportunitat d'aconseguir fórmules, eines i recursos que els permeti convertir-se en els seus propis assessors financers. El contingut inclou casos d'èxit en el passat i tots els continguts actuals de el sector. L'èxit està més que assegurat.

¿Per a qui estigui dirigit el curs?

No es tracta d'un taller per als que ja tenen coneixements en el mercat borsari o per als que volen actualitzar els seus coneixements en el tema. La veritat és que està dirigit a qualsevol ciutadà que vulgui donar-li algun benefici als diners que té guardat al banc. La millor alternativa és invertir en la borsa, però tothom sap que això no és gens fàcil.

La idea d'aquest taller és donar-li a les persones fórmules fàcils que li permetin fer-se pas en aquest món financer amb l'objectiu de treure algun benefici, amb seguretat financera i amb totes les de guanyar per al futur. De manera que no només una èlit tingui accés a totes aquestes avantatges.

¿Quantes persones han participat?

Actualment, més de 20.000 persones de diferents ciutats i nacionalitats han rebut aquest taller. Segons les enquestes d'opinió, aquesta multitud s'aprova amb més d’un 9.7 d'una escala de 10 pel que fa a la seva satisfacció amb el coneixement adquirit.

Els seguiments de cada alumne han demostrat que el 80% d'aquests assistents van seguir provant els seus esforços en la borsa, però aquest cop amb les eines que José Antonio Madrigal els va oferir, aconseguint generar beneficis amb les seves inversions.

Contingut de el curs

Les classes es duran a terme en els següents horaris de la jornada, des de les 11:00 fins a les 14:00, després un petit descans per reprendre-a les 16:00 fins les 19:00. En les quals s'exposaran els següents punts.

  • Psicologia de la inversió efectiva.

  • Administració de el risc d'operació.

  • Mètode bàsic d'inversió a la borsa a través d'Eurekers.

  • Gestió global de cartera.

  • Negoci i pràctica de stops.

  • Inversions mínimes i màximes.

  • Barres envoltants i rapidesa d'ona.

  • Selecció efectiva de valors.

  • Les millors eines d'inversió.

Cal esmentar que el curs és enterament pràctic, totes les teories i mètodes exposats seran provats en viu perquè els assistents puguin veure com funciona la lògica.

Pel que fa a el resultat final de la preparació, els participants podran aprendre a controlar els impulsos, a diferenciar els millors valors, localitzar i evitar males carteres d'inversió o bé convertir-les en bones oportunitats d'inversió. Podran controlar els riscos i ser completament independents en la pràctica de les transacciones en la borsa.


Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya