CATALUNYANOTICIES.COM - Logo

El digital de Catalunya!

19/01/2019

::
Catalunya


Wine Palace culmina l’equip directiu amb la incorporació d’Anna Vicens

Catalunya  -  11/01/2018  - 

La gironina és l'actual presidenta de l'Associació Catalana de Sommeliers

La distribuïdora Alregi ha culminat l'equip directiu de la cadena comercial Wine Palace. En concret, la incorporació definitiva es tracta de la sommelier Anna Vicens, que a partir del dilluns vinent, dia 15 de gener, arribarà a la companyia per desenvolupar les tasques de Supervisora de tots els establiments.

Amb el seu fitxatge, l'empresa clou així el procés de confecció de l'equip directiu d'Alregi-Wine Palace, un treball que s'ha anat desenvolupant durant els últims dos anys amb diversos objectius, un dels quals el d'assolir la paritat en els llocs de treball de responsabilitat. En aquest sentit, l'equip directiu actual està format per 4 homes i 5 dones, uns registres molt diferents en comparació als de fa uns anys, quan en els alts càrrecs dominava la presència del sexe masculí.

Gran trajectòria

L'arribada de Vicens a Wine Palace suposa un pas endavant per a la companyia catalana. Vinculada al món del vi des de l'any 1995, durant aquests anys Vicens ha compaginat la seva tasca merament professional amb col·laboracions a mitjans com Catalonia Today o Selectus Wines.

Entre d'altres tasques, la nova incorporació de Wine Palace ha estat assessora tècnica del Grup Miquel, ha impartit un gran nombre de cursos de tast i s'ha convertit en una assessora de referència en cartes de vins i maridatges. Un dels últims èxits professionals de Vicens, qui té estudis de Comunicació i Relacions Públiques, va arribar l'any 2016, quan va ser nomenada presidenta de l'Associació Catalana de Sommeliers. Aquest mateix any, la gironina va celebrar una altra bona notícia: el guardó del Premi Molla d'Or, un reconeixement que destaca la trajectòria professional del guanyador.


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya